FIA TRUCK RACE 2017. május 12. – 14. – RED BULL RING

Az FIA Swift Cup Europe 2017-ben is több kiemelt rendezvény betétprogramja volt, úgymint a májusi Kamion EB a Red Bull Ringen. Idén több új helyszínen mérették meg magukat a pilóták. Júliusban Olaszországban, szeptemberben pedig a csehországi Brno versenypályák, csatákban bővelkedő versenyfutamain izgulhattunk versenyzőinkért. Az elmúlt évben szerzett tapasztalatokkal és töretlen lelkesedéssel bizakodva kezdtünk neki a 2017-es szezonnak.

 

 A 2017-es szezon első versenyére a fantasztikus környezetben elterülő ausztriai Red Bull Ring-en került sor, ahol a Suzuki versenyzők a Kamion Európa Bajnokság betétprogramjaként több mint 18 000 néző előtt mérték össze erejüket.

A SWIFT CUP EUROPE pilótáira ismét három versenyfutam várt, amit folyamatosan változó körülmények között, hol szikrázó napsütésben hol az osztrák versenyzőknek kedvező szemerkélő esőben kellett teljesíteniük. Már az időmérőn nagyon szoros eredmények születtek. A 19. helyig 1 másodpercen belül voltak a versenyzők. Az első futamot Molnár Bendegúz nyerte, második Balogh Zoltán, harmadik pedig Körmöczi Balázs lett. Az 1.3-as kategóriában első helyen Lengyel Ádám, második helyen Fodor Árpád, harmadik helyen Telek Patrik, negyedik helyen a legfiatalabb versenyzőnk, a 12 éves Szomszéd Lali végzett. A Red Bull Ring-i hétvégét Molnár Bendegúz hármas győzelemmel zárta.

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nézd tovább

Képek, videók

hu_HUMagyar