G-Simulation a Hungaroring-en

A G-Simulation 2016-os moduláris szimulátora  a maga nemében egyedülállóan tartalmaz és egybefoglal minden olyan technológiai és formai esszenciát, amit egy korunk beli szimulátornak a jelen technikai szintünknek megfelelően tudnia kell, illetve tudnia illik.
Ezen felül már most számos újítási és fejlesztési potenciált is tartalmaz, amitől a piacon található szimulátorok előtt jár.

szim2A tervezés, az alapanyagok és a kivitelezés tekintetében arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb minőségben szolgáljuk ki a fejlődni és gyakorolni óhajtó versenypilótákat. Manufakturális jellegű gyártási filozófiánk teszi lehetővé, hogy minden legyártott szimulátor egyedi, kézzel gyártott mesterdarab lehessen, tökéletesen alkalmassá téve azt a felhasználók legmerészebb igényeinek kielégítésére is.

Mind szakmailag, mind technológiailag a világ élvonalába tartozó szimulátorunk professzionális verziója jelenleg 4, illetve 5 tengelyes verzióban érhető el, de moduláris, variálható kialakításának köszönhetően már akár statikus playseatként, vagy akár két- illetve három tengelyes verzióval, akár otthonunkban is használatos eszközként is kapható.

szim3
Fejlesztéseink és jövendőbeli elképzeléseink alapköveként engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek a G-Simulation tervezőasztalán megszületett v-modular típusjelzésű, idei szimulátorát.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt,

G-Simulation és GFS Racing csapata

szim4

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nézd tovább

Képek, videók

hu_HUMagyar