SWIFT CUP EUROPE BRNO CIRCUIT – 2017. szeptember 7-10.

Autodromo Brno – pályarajz

A Swift Cup Europe mezőnye első alkalommal versenyzett Csehországban. A Brno-i pályán izgalmas versenyhétvégének néztek elébe a versenyzők. Az első napon egész napos tesztelés várt a versenyzőkre. Mivel még soha nem versenyzett ezen a pályán a csapat, mindenkinek fontos volt a gyakorlás a másnapi időmérő és a hétvégi verseny előtt.

 

Az időmérőn első helyen Molnár Bendegúz végzett, ezzel megszerezve az első futam pole pozícióját. Mögötte Lengyel Ádám és Max Wimmer állt a rajtrácson. Az első futamot az osztrák pilóta Max Wimmer nyerte, mögötte Molnár Bendegúz és Körmöczi Balázs ért a célba. Majd a hivatalos eredmény módosult, a felügyelők döntése alapján technikai szabálytalanság miatt Max Wimmer eredményét elvették, ezzel Molnár Bendegúzt juttatva az első helyhez. A második helyre így Körmöczi Balázs, a harmadik helyre pedig Forrai Gábor lépett.

A második futamon Körmöczi Balázs ért elsőnek a célba, de mivel a bokszutca áthajtásos büntetést nem teljesítette, sajnos kizárták. Ezért első helyen Molnár Bendegúz végzett, második Körmöczi Gergő, harmadik pedig Lengyel Ádám lett.

 

Nagyon izgalmas versenyhétvégét élhettünk át a Masaryk Racing Weekenden.

 

 

 

 

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nézd tovább

Képek, videók

hu_HUMagyar