2016 szezon díjkiosztója

A legsikeresebb szezonját búcsúztatta az FIA Swift Cup Europe szombat este az MNASZ Gyorsasági Országos Bajnokság díjátadójának keretein belül.

A díjazottak színpadra hívása előtt, a bajnokság promótere, Burkus Egon szólította a 2006-2016 évek közötti bajnokokat, hisz idén lett a márkakupa 10 éves.

2006 – 2016 bajnokai, balról jobbra: Michelisz Norbert, Pantl Péter, Assenbrenner Tibor, Kiss Norbert, Bárkovics Zoltán, Nagy Dániel, Balogh Bence, (Csik János nem volt jelen), lent: ifj. Ficza Ferenc, Tim Gábor, Bernula István

A nagyszerű kezdeményezés megmutatta, akik ebben a sorozatban az élmezőnybe tartoznak, azok nemzetközi színtéren is megállják a helyüket.

Burkus Egon és a Suzuki Kupák bajnokai közül a legnagyobb nemzetközi sikereket elérő Michelisz Norbert

A bajnoki trófeák átvételének sorát a legkisebbek kezdték, az 1.3-as autókkal versenyző pilóták várhatóan jövőre még többen lesznek.

Balról jobbra: Méhész Attila (3.), Kovács Kolos (1.), Fodor Árpád (2.)

Következtek a juniorok, azaz a 18. életévüket még be nem töltött pilóták, akik az új 1.6-os autókkal mérték össze tudásukat.

Balról jobbra: Fekete Balázs (3.), Balogh Zoltán (1.), Benyó Máté (2.)

Csik János és Együd Gábor sajnos nem tudott eljönni a díjátadóra, de Borsi Gergő átvette át a díjat a Senior értékelésben, ahol szintén csak az 1.6-os autókkal versenyzők értékelődhetnek.

Borsi Gergő a Senior értékelés 2. helyezettje

Végül a bajnoki cím is átadásra került, azaz az FIA Swift Cup Europe összetett értékelésének első hat helyezettje lépett a színpadra.

Balról jobbra: Mészáros Gábor (6.), Balogh Zoltán (5.), Forrai Gábor (4.), Bernula István (2.), Molnár Bendegúz (2.) és Csik János helyett Méhész Attila vette át a díjat

Az MNASZ végezetül a promótert, Burkus Egont külön és díjban részesítette, elismerve erőfeszítéseit, hogy ilyen nívós hazai márkakupát épített fel.

Gáspár István szakágvezető és Burkus Egon promóter

Képek a díjátadóról:

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nézd tovább

Képek, videók

hu_HUMagyar