Balogh Bence győzött a Truck Fest első versenyén, Keszthelyi Vivien a második

Balogh Bence indulhatott az élről, Bernula és Tim előtt. Már az első kanyarban elkezdődött a helyezkedés, és nehéz lett volna eldönteni, hogy ki fog elsőnek befordulni a kettes kanyarba. A mezőny jelentősebb galiba nélkül eltudott fordulni, egyedül Forrai Gábor driftelt egy nagyot, de szerencsére senki nem ütközött neki. Balogh elvesztette vezető helyét, míg Timnek sikerült megszereznie az elsőséget. Csik is tökéletesen vette az első kanyarokat, így a kör végére már a harmadik helyen autózott.

IMG_0583A tizenkettedik helyről rajtoló Bizub is jól elkapta a fonalat, a harmadik körre már a 8. helyen haladt. A verseny szépen kezdet beállni, amikor is három körrel a vége előtt Forrai Gábor autója leállt, így feladni kényszerült.

IMG_0516Műszaki hiba miatt kellett (még a negyedik körben) kiállnia Mészáros Gábornak és Vizin Tamásnak is. A verseny leggyorsabb köre Tim Gábor nevéhez fűződik, aki 2:15.980-as időt tudott futni. Az utolsó körben váratlanul Tim Gábor hátra esett és vezető helyét elveszítve végül negyedikként intették le. Balogh Bence azonban vissza vette a vezetést, és megszerezte futamgyőzelmet, Keszthelyi Vivien előtt.

A leintés sorrendje:

 1. Balogh Bence
 2. Keszthelyi Vivien
 3. Csik János
 4. Tim Gábor
 5. Balogh Zoltán
 6. Bernula István
 7. Gáspár Csaba
 8. Bizub Tomas
 9. Füge Krisztián
 10. Fekete Balázs
 11. Szíjj Csaba
 12. Együd Gábor
 13. Méhész Attila
 14. Rácz Gyula
 15. Forrai Gábor

DNF Vizin Tamás
DNF Mészáros Gábor

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nézd tovább

Képek, videók

hu_HUMagyar