2018.10.15 – RedBull Ring – időmérő és 1. futam eredmények

Ködös idővel és 10 fok alatti hőmérséklettel indult az osztrák hegyek közötti versenyhétvége. A szombat délutáni időmérő edzésre ugyan jobb idő lett, de ekkor már a hegyek között lebukó nap nem melegítette az aszfaltot. Az osztrák pilóták szokás szerint ügyesen segítették egymást szélárnyékkal és ez meg is látszott az eredményeken. Bernula István azonban így is verhetetlen volt és csupán egy gyors körből a leggyorsabbat futotta meg.

 

 

A vasárnap délután 13:00-kor induló 1. futam izgalmasra sikeredett. Az első kör első kanyarjában egy nagy baleset miatt beküldték a Safety Car-t, de szerencsére senki nem sérült meg komolyabban. Elég sokáig tartott a pálya megtisztítása, de a 25 perces versenyből még így is maradt 15 perc. A stabilan vezető Bernula Pistit a 2. kanyarban ketten támadták hátulról aminek megforgás lett az eredménye és önhibáján kívül visszaesett a mezőny végére. Molnár Bendegúz látta meg először a kockás zászlót, de a Bernulával történt ütközése miatt megbüntették. Az első helyét megtarthatta, de a következő menetet hátrébbről kell kezdenie. Íme az eredmények:

 

 

 

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Nézd tovább

Képek, videók

RTL Klub – Autogram magazin – Slovakiaring

Swift Cup Europe 2021 – RTL KLUB Autogram – Salzburgring Az RTL Klub AuTogram Autósmagazinban összefoglaló a lengyelországi hétvégéről. A futamok összefoglalója 11:40-nél kezdődik. A

en_USEnglish