SWIFT CUP EUROPE Adria Raceway – 2017. július 27 – 29.

Jimmy Ghione éppen beszélget.

Mérföldkövéhez érkezett a Swift Cup Europe. A sorozat életében először rendezett versenyhétvégét Olaszországban. A Suzuki Italia együttműködésével ezen az             Adria International Raceway-en megrendezett hétvégén csatlakozott a mezőnyhöz Jimmy Ghione, színész és televíziós műsorvezető. Ő volt az első olasz versenyző a Swift Cup Europe történetében. Az Apex Team tagjaként csatlakozott a mezőnyhöz Matous Kubu is. A 24 éves cseh pilóta korábban a Skoda Octavia Kupában versenyzett.

Adria Raceway

Az Adria Raceway pályája 2,702 km-ével nem túl hosszú, de annál taktikásabb. A hatalmas hőségnek és a rengeteg kanyarnak köszönhetően már a szabadedzés végén szinte az összes autón fékbetéteket kellett cserélni.

A Super Pole után kialakult a rajtsorrend. Első helyen Lengyel Ádám végzett a leggyorsabb idővel, második helyen Forrai Gábor, harmadik helyen pedig Molnár Bendegúz végzett. Hatalmas csaták után végül első helyen Molnár Bendegúz, második helyen Jimmy Ghione, harmadik helyen pedig Forrai Gábor végzett.

Paddock

A második futam rajtrácsát az első futam első nyolc helyezettjének fordított sorrendje adta. Ezt a futamot Benyó Máté nyerte, mögötte Forrai Gábor és Molnár Bendegúz végeztek.

 

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
More

Images & Videos

en_USEnglish