Swift Cup Europe közlemény! Újabb kedvezmények!

Az FIA Swift Cup Europe szívügyének tekinti, hogy azok számára is elérhetővé tegye a nemzetközi szintű versenyzést, akiknek erre nincs megfelelő lehetősége.
A RaceStar program is ezt bizonyítja, ahol a jelentkezők közül egyvalaki megnyert egy egész idényt, az új építési Suzuki Swift Sport-tal. Idén a nyertes már át is vette új 1.6-os versenyautóját!
Azonban itt nem állunk meg! Továbbra is lehetőséget biztosítunk azon pilótáknak, akik régebbi generációs Suzukival szeretnének részt venni versenyeinken. Ezen autók külön értékelődnek idén is.
A sorozat promótere, Burkus Egon szívügyének tekinti a fiatalok támogatását, így minden 16 év alatti versenyző, aki régebbi generációs autóval szeretne nevezni, azt 2016-ban INGYEN megteheti, azaz a nevezési díját az FIA Swift Cup Europe állja. Azon indulók, akik már betöltötték 16. életévüket, szintén kedvezményben részesülnek, 100 euro / futam számukra a nevezési díj!
És még mindig nincs vége a kedvezményeknek!
A régebbi generációs autókkal indulók számára nincs kötelező számú gumivásárlásra szabály, a vásárolható gumik számát csak maximálja a szervező! A gumikat saját belátás szerint, biztonságos élettartam mellett, szabadon lehet használni!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
More

Images & Videos

en_USEnglish