Benyó Máté az Új Európa Alapítvány jubileumi Tehetségfesztiválján

Fennállásának tízéves jubileumát ünnepelte a MOL Új Európa Alapítvány. A szervezet egy évtizede támogatja a tizennyolc évnél fiatalabb sportolókat, művészeti és tudományos tehetségeket, valamint a gyermekgyógyító programokat végző civil szervezeteket. Az alapítvány több mint egymilliárd forintot osztott ki, és több tízezer fiatalt támogatott az elmúlt tíz évben. A támogatottak között a nemzetközi szinten is kiemelkedően sikeres hazai autósportból is megtalálható egy fiatal tehetség.

A MOL Új Európa Alapítvány tízéves fennállását ünneplő eseményt október 1-jén rendeztek meg a budapesti Millenárison. A rendezvényen bemutatták az „Új Európa Alapítvány arcait”, akikre az alapítvány internetes oldalán lehetett szavazni.

molujeuropaszimA hazai autósportot a rendezvényen a Swift Cup Europe korábbi junior bajnoka Benyó Máté képviselte, aki az idén már második évben nyert el támogatást az alapítványtól sikeres pályázatával. Máté és csapata a rendezvényre egy kis meglepetéssel is szolgált ugyanis a vendégek egy versenyautó szimulátoron kóstolhattak bele egy kicsit az autósport izgalmas világába.

Örömteli dolog, hogy az egyik legismertebb, legnagyobb hazai vállalat által szponzorált alapítvány szeretett sportágunkban is hozzájárul egy fiatal tehetségünk sikereihez!

forrás:Boncz Elek

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
More

Images & Videos

en_USEnglish