Balogh Bence győzött a Truck Fest első versenyén, Keszthelyi Vivien a második

Balogh Bence indulhatott az élről, Bernula és Tim előtt. Már az első kanyarban elkezdődött a helyezkedés, és nehéz lett volna eldönteni, hogy ki fog elsőnek befordulni a kettes kanyarba. A mezőny jelentősebb galiba nélkül eltudott fordulni, egyedül Forrai Gábor driftelt egy nagyot, de szerencsére senki nem ütközött neki. Balogh elvesztette vezető helyét, míg Timnek sikerült megszereznie az elsőséget. Csik is tökéletesen vette az első kanyarokat, így a kör végére már a harmadik helyen autózott.

IMG_0583A tizenkettedik helyről rajtoló Bizub is jól elkapta a fonalat, a harmadik körre már a 8. helyen haladt. A verseny szépen kezdet beállni, amikor is három körrel a vége előtt Forrai Gábor autója leállt, így feladni kényszerült.

IMG_0516Műszaki hiba miatt kellett (még a negyedik körben) kiállnia Mészáros Gábornak és Vizin Tamásnak is. A verseny leggyorsabb köre Tim Gábor nevéhez fűződik, aki 2:15.980-as időt tudott futni. Az utolsó körben váratlanul Tim Gábor hátra esett és vezető helyét elveszítve végül negyedikként intették le. Balogh Bence azonban vissza vette a vezetést, és megszerezte futamgyőzelmet, Keszthelyi Vivien előtt.

A leintés sorrendje:

  1. Balogh Bence
  2. Keszthelyi Vivien
  3. Csik János
  4. Tim Gábor
  5. Balogh Zoltán
  6. Bernula István
  7. Gáspár Csaba
  8. Bizub Tomas
  9. Füge Krisztián
  10. Fekete Balázs
  11. Szíjj Csaba
  12. Együd Gábor
  13. Méhész Attila
  14. Rácz Gyula
  15. Forrai Gábor

DNF Vizin Tamás
DNF Mészáros Gábor

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
More

Images & Videos

en_USEnglish